Array KD Odzaci
KD Odzaci Entry form Judges list Invitation
srpski English Deutsch
Information
KD Odžaci

Somborska 61/b
25250 Odžaci
Srbija

tel: +381 25 5746 520
063 590 723
063 8620 460
025 5742 923
fax: +381 25 5744 923

tekući račun 310-8814-58

Uplata za prvog psa 1.500,00 din, za svakog narednog istog vlasnika 1.200,00 dinara
U slučaju plaćanja na dan izložbe, upisnina je 2000,00 dinara za svakog psa

Inostrani izlagači uplatu vrše na dan izložbe u kancelariji izložbe po ceni od 30 eura za svakog prijavljenog psa.

e-mail: fortisoildoo@mts.rs
e-mail: cacib@kdodzaci.org.rs

CACIB 2015
 ANDRAŠ POLGAR (SRBIJA)  ANDRAŠ POLGAR (SRBIJA) 

 Međunarodni kinološki sudija , od 2006. godine all round sudija. Bavi se odgojem njufaundlendera . Iz njegove odgajivačnice su potekli mnogi šampionski psi te rase. U Odžacima će suditi rase iz II FCIgrupe: njufaundlender, bordoška doga, pirinejski pas, nemački bokser, buldog, bulmastif , nemačka doga, tose, argentinska doga, šar pej.
 
 DEMETRIS CRISTODOULOU (KIPAR)  DEMETRIS CRISTODOULOU (KIPAR) 

 Međunarodni kinološki sudija. Odgajivač rotvajlera i dobermana. Sudi rase iz II, III, IV, V, VIII FCI grupe. Aktivan je član Kiparskog Kinološkog Saveza i potpredsednik kluba ljubitelja dobermana na Kipru. U Odžacima će suditi deo II FCI grupe: cane corso, doberman, šnaucer, mastif, dogo kanario, rotvajler, kavkaski ovčar, srednjeazijski ovčar, šarplaninac, bernski planinski pas, landsir, bernardinac.
 
 IVAN COLARIĆ (HRVATSKA)  IVAN COLARIĆ (HRVATSKA) 

 Kinološki sudija je postao 1995. godine, a nekoliko godina kasnije postao je predavač i ispitivač pri Lovačkom savezu za lovnu kinologiju. Sudi IV, VI, VII, VIII FCI grupu, te hrvatskog ovčara iz I. FCI grupe. Pošto se aktivno bavi lovom takođe je i sudija za rad lovačkih pasa: goniča, ptičara, jamara i krvoslednika. Trenutno u svojoj odgajivačnici ima kratkodlake i oštodlake jazavčare, male minsterlandere, nemačke kratkodlake ptičare i hrvatske ovčare, a uzgajao je i   labradore, dalmatinske pse, alpske brak jazavčare te još nekoliko vrsta lovačkih pasmina pasa. Na CACIBU u Odžacima će suditi rase iz IV, VI , VII FCI grupe.
 
 KAREL HORAK (ČEŠKA)  KAREL HORAK (ČEŠKA) 

 Međunarodni kinološki sudija dugi niz godina , sudi rase iz II, III, V, IX, X FCI grupe. Sudi na izložbama širom Evrope i sveta. Na 10. međunarodnoj izložbi pasa svih rasa u Odžacima će suditi rase iz III FCI grupe.
 
 NATAŠA BLANUŠA (HRVATSKA)  NATAŠA BLANUŠA (HRVATSKA) 

 Kinološki sudija za pudle postala je još 1996. godine , tada najmlađi kinološki sudija Kinološkog Saveza Hrvatske. Sada je međunarodni kinološki sudija za III, V, IX, X FCI grupu.Sudila je na nacionalnim, međunarodnim izložbama , specijalkama širom Evrope i sveta. Aktivno je učestvovala u radu časopisa “Moj pas” i magazina “Naši psi”. Član je Bišon Kluba Zagreb i njegovog odgajivačkog komiteta. Na CACIBU u Odžacima će suditi rase iz V, IX FCI grupe.
 
 ŠTEFICA LAZIĆ (SRBIJA)  ŠTEFICA LAZIĆ (SRBIJA) 

 Međunarodni kinološki sudija od 1994. godine. All around sudija od 2008. godine. Odgajicač pudli. Za svoj rad u kinologiji odlikovana 2002. godine značkom za zasluge od strane KSS,a 2004. godine zlatnom značkom za zasluge od strane JKS. Na izložbi u Odžacima će suditi I FCI grupu, sve rase iz VIII FCI grupe kao i sve rase iz X FCI grupe.
 


Copyright © 2019 KD Odzaci
Powered by Relikon & e-kinologija