KD Odzaci Entry form Judges list Invitation
srpski English Deutsch
Information
KD Odžaci

Somborska 61/b
25250 Odžaci
Srbija

tel: +381 25 5746 520
063 590 723
063 8620 460
025 5742 923
fax: +381 25 5744 923

tekući račun 310-8814-58

Uplata za prvog psa 1.500,00 din, za svakog narednog istog vlasnika 1.200,00 dinara
U slučaju plaćanja na dan izložbe, upisnina je 2000,00 dinara za svakog psa

Inostrani izlagači uplatu vrše na dan izložbe u kancelariji izložbe po ceni od 30 eura za svakog prijavljenog psa.

e-mail: fortisoildoo@mts.rs
e-mail: cacib@kdodzaci.org.rs

CACIB 2016
 BRANISLAV RAJIĆ (SLOVENIJA)  BRANISLAV RAJIĆ (SLOVENIJA) 

 Već 20 godina aktivan u slovenačkom kinološkom savezu, all round sudija. Potpredsednik je Kinološkog saveza Slovenije, član više uzgojnih komisija za terijere, hrtove, dobermane, šnaucere, pinčeve, hovavarte. Član upravnog odbora Slovenačkog terijer kluba. Na CACIB-u u Odžacima će suditi sve rase iz III FCI grupe i X FCI grupe.
 
 IGOR SELIMOVIĆ (HRVATSKA)  IGOR SELIMOVIĆ (HRVATSKA) 

 Od 2003 all round sudija, specijalista za boksere proznat od ATIBOX-a. Sudio je po mnogim svetskim i evropskim izložbama. Bio je generalni sekretar HKS-a i potpredsednik HKS-a. Objavio je sedam knjiga o kinologiji i bio vlasnik časopisa o kinologiji "Naši psi bez granica". Na CACIB-u u Odžacima će suditi rase: doberman, kavkaski ovčar, mastif, nemački bokser, rotvajler.
 
 JADRANKA SMOJVER SELIMOVIĆ (HRVATSKA)  JADRANKA SMOJVER SELIMOVIĆ (HRVATSKA) 

 Međunarodni kinološki sudija od 1992 godine, all round sudija je postala 2011. Odgajila je mnoge međunarodno poznate šampionske pse, bavi se uzgojem maltezera i boksera. Bila je osnivač i prvi predsednik Kluba za britanske ovčarske rase. Sada je predsednik Kinološkog društva Samobor i Sveta Nedelja. Na CACIB-u u Odžacima će suditi sve rase iz V, VI, VII i VIII FCI grupe.
 
 MARINO PIETRO (ITALIJA)  MARINO PIETRO (ITALIJA) 

 Kinološki sudija od 2000. godine. Odgajivač velikih šnaucera. Iz njegove odgajivačnice su potekli mnogi šampionski psi te rase. Bio je delegat i savetnik Italijanskog šnaucer kluba. 2010 godine je napisao knjigu "Riflessioni su una grande passione Lo Schnauzer". Na CACIB-u u Odžacima će suditi rase iz II FCI grupe: šnaucere argentinske pse, bordoške doge, doge, bulmastife, buldoge, cane corso, šar-pei.
 
 POLINA SIMIĆ (SRBIJA)  POLINA SIMIĆ (SRBIJA) 

 Kinološki sudija od 2001, a od 2003 i međunarodni kinološki sudija. Osnivač i predsednik "Kluba ruskih rasa" pri BKD. Autor knjige "Kavkaski ovčar", kao i urednik i izdavač "Informatora" i "Almanaha" o ruskim pasminama. Odgajivač kavkaskih i srednjeazijskih ovčara, vlasnik odgajivačnice "Ruski izvor", iz koje su izašli svetski i evropski šampioni, kao i šampioni više zemalja. Na CACIB-u u Odžacima će suditi rase iz I FCI grupe, deo II FCI grupe: bernski planinski pas, leonberger, njufaundlender, šarplaninac, srednjeazijski ovčar.
 
 VERGARA ALBERTO (ITALIJA)  VERGARA ALBERTO (ITALIJA) 

 Alberto Vergara je veterinar i profesor na veterinarskom fakultetu. Odgaja francuske buldoge u odgajivačnici "Boule de Voyance". Njegovi buldozi su poznati na nacionalnim i internacionalnim izložbama. Autor je mnogih članaka i prve knjige o francuskim buldozima u Italiji. Predsednik je tehničkog odbora Italijanskog kluba toj rasa i rasa za pratnju, a odgovoran je za sekciju malih molosa. Od 2005 je član Nacionalnog veća Italije kluba toj rasa i rasa za pratnju. Od 2013 predsednik KD Terama. Na CACIB-u u Odžacima će suditi sve rase iz IV FCI grupe i IX FCI grupe.
 


Copyright © 2019 KD Odzaci
Powered by Relikon & e-kinologija