Array KD Odzaci
KD Odzaci Entry form Judges list Invitation
srpski English Deutsch
Information
KD Odžaci

Somborska 61/b
25250 Odžaci
Srbija

tel: +381 25 5746 520
063 590 723
063 8620 460
025 5742 923
fax: +381 25 5744 923

tekući račun 310-8814-58

Uplata za prvog psa 1.500,00 din, za svakog narednog istog vlasnika 1.200,00 dinara
U slučaju plaćanja na dan izložbe, upisnina je 2000,00 dinara za svakog psa

Inostrani izlagači uplatu vrše na dan izložbe u kancelariji izložbe po ceni od 30 eura za svakog prijavljenog psa.

e-mail: fortisoildoo@mts.rs
e-mail: cacib@kdodzaci.org.rs

CACIB 2017
 BORKOWSKI TOMASZ (POLJSKA)  BORKOWSKI TOMASZ (POLJSKA) 

 Veterinar i profesor na veterinarskom univerzitetu. All round sudija , član upravnog odbora kinološkog saveza Poljske, član Poljskog kinološkog udruženja za pravdu i etiku. Iz njegove odgajivačnice poteklo je više od 300 šampionskih pasa različitih rasa. Fotograf je i pomoćnik urednika za Poljski kinološki magazin. U Odžacima će suditi deo II FCI grupe i to sledeće rase: doberman, pinč, rotvajler, šnaucere, crni terijer, argentinska doga, šar pej, nemačka doga, bordoška doga, buldog, bulmastif, cane corso, japanski borac.
 
 MALGORZATA  SUPRONOWICZ (POLJSKA)  MALGORZATA SUPRONOWICZ (POLJSKA) 

 Doktor veterine , kao all round sudija sudila je na brojnim CACIB izložbama i specijalkama širom Evrope i SAD. Odgajivač je preko 200 šampionskih pasa različitih rasa. Na CACIBU u Odžacima će suditi rase iz III FCI grupe sve osim nemačkih lovnih terijera kao i sve rase iz V FCI grupe.
 
 MARIJAN ČIŽMEŠIJA (HRVATSKA)  MARIJAN ČIŽMEŠIJA (HRVATSKA) 

 Međunarodni kinološki sudija iz okoline Samobora, kinologijim se bavi više od 30 godina , najpre kao odgajivač nemačkih lovnih terijera a u poslednjih 20 godina kao odgajivač oštrodlakih jazavičara , nemačkih oštrodlakih ptičara i engleskih setera. U radu Hrvatskog kinološkog saveza učestvuje više od 15 godina i to u povjerenstvu za lovnu kinologiju gde je bio i predsednik. Sekretar je a i jedan od osnivača Hrvatskog kluba ljubitelja nemačkih oštrodlakih ptičara. Pored uzgoja i dresure pasa velika ljubav su mu lov i ribolov. Na CACIBU u Odžacima će suditi iz III FCI grupe nemačke lovne terijere, sve rase iz IV FCI grupe, sve rase iz VI, VII, VIII FCI grupe
 
 TIBOR BOŠNJAK (SRBIJA)  TIBOR BOŠNJAK (SRBIJA) 

 Kinologijom je počeo da se bavi davne 1975. godine kao izlagač bernardinaca. Nakon bernardinaca odgajao je erdel terijere, velike šnaucere, patuljaste šnaucere, sibirske haskije, dalmatince, francuske buldoge. Kao međunarodni kinološki sudija obišao je celu Evropu sudeći na raznim CACIB izložbama i specijalkama. Na CACIBU u Odžacima sudiće sve rase iz IX i sve rase iz X FCI grupe.
 
 VIBOR JEŽEK (HRVATSKA)  VIBOR JEŽEK (HRVATSKA) 

 Kinološki sudija je postao 1979. godine . All round je sudija. Veliki ljubitelj je i odgajivač je nemačkih boksera. Sudio je na mnogobrojnim izložbama u inostranstvu. U Odžacima će suditi sve rase iz I FCI grupe i deo II FCI grupe i to: nemački bokser, njufaundlender, leonberger, landsir, šarplaninac, bernardinac, kavkaski ovčar, srednjeazijski ovčar, tibetski mastif, bernski planinski pas, veliki švajcarski pas.
 


Copyright © 2019 KD Odzaci
Powered by Relikon & e-kinologija